Chiuvetele de inox îndrăznesc mai mult: culori de negru, cupru, auriu

Chiuveta de bucatarie inox cupru

Chiuvetele Laveo Marmara aduc un plus de valoare în design-ul oricărei bucătării moderne sau industriale: nuanțele de cupru, auriu sau negru pot fi acum parte din amenajarea ta.  

Chiuvete colorate, cu dimensiuni generoase și materiale de calitate – de ce să te limitezi la o bucătărie plictisitoare? 

CHIUVETELE ȘI STILUL BUCĂTĂRIEI 

Chiuvetele Marmara au fost gândite pentru a se potrivi atât stilului modern, cât și celui industrial. 

Chiuvete de bucatarie din inox colorate si moderne

Culorile metalice și materialele simple sunt caracteristicile stilului industrial. Îndrăznește în alegerea unor chiuvete de inox aurii sau în nuanțe de cupru și oferă personalitate bucătăriei tale. 

Într-o direcție opusă, amenajarea unei bucătării moderne înseamnă păstrarea spațiului cât mai aerisit și simplu. În acest caz, ai putea încerca chiuvetele de culoare neagră sau argintie, care pot fi asortate cu electrocasnicele și astfel spațiul își va păstra echilibrul cromatic. 

MATERIALE DE CALITATE, CULORI ÎNDRĂZNEȚE ȘI DIMENSIUNI MARI 

Cu aceste caracteristici ies în evidență chiuvetele Laveo Marmara. Ce este diferit față de restul chiuvetelor de inox, este compoziția materialului care a fost folosit în fabricarea lor. 

Sunt confecționate din oțel inoxidabil, fiind unul dintre cele mai folosite materiale pentru chiuvetele de bucătărie. Inoxul este un material durabil, de aceea rezistă foarte bine în cazul schimbării de temperatură. Nu mai trebuie să îți faci griji de temperatura apei pe care o scurgi atunci când vrei să gătești.  

Pe lângă durabilitatea ridicată, gama de produse Marmara devine foarte ușor de întreținut datorită materialului. Sunt rezistente la uzură, rugină și coroziune, ceea ce va prelungi viața și aspectul chiuvetei tale. 

Una dintre vedetele colecției este chiuveta de culoarea cuprului. Aceasta poate reprezenta punctul central din bucătăria ta, ieșind cu siguranță în evidență prin nuanțele ruginii. Celelalte trei culori în care poate fi achiziționată chiuveta sunt auriul, negrul și inoxul. 

Chiuvetele Laveo au păstrat un alt detaliu foarte important și anume, dimensiunile mari. Pentru a-i accentua  funcționalitatea și capacitatea, chiuvetele au fost gândite de formă dreptunghiulară, având o lungime de 59 cm, o lățime de 51 cm, iar cuva are o adâncime de 19 cm. Dimensiunile generoase și cuva adâncă permit ca întreținerea vaselor mari să se realizeze mult mai ușor. 

Montare chiuveta de bucatarie inox pe blat


MONTAREA CHIUVETELOR PE BLAT 

Montajul pe blat al chiuvetelor este unul destul de simplu de realizat și nu necesită niciun fel de sistem de susținere suplimentar. Datorită marginilor care ies foarte puțin în evidență deasupra blatului, un astfel de montaj oferă eleganță spațiului. Pentru amplasarea chiuvetelor Marmara, lățimea blatului trebuie să aibă cel puțin 60 cm. 

Chiuveta bucatarie inox cu cuva adanca

CELE MAI POTRIVITE BATERII PENTRU LAVEO MARMARA 


Baterii colorate pentru chiuvete de bucatarie din inox

Bateria nu este inclusă în pachet, tocmai pentru a lăsa loc de alegeri îndrăznețe. Pentru a definitiza aspectul chiuvetei, bateriile din inox de pe evivo.ro vor accentua stilul ales în amenajarea bucătăriei. 


 


 


 


 

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment