Un plus de originalitate în bucătărie | Ferestre cu rame colorate

Fereastra este sursa de lumină şi energie a bucătăriei, prin ea privim copacii înverziți, auzim cântecele păsărilor şi vocile copiilor din parc şi tot prin ea se răspândesc miresmele ademenitoare ale mâncărurilor pe care le pregătim.

Poate nu sunt primele elemente la care ne gândim când vine vorba despre decorarea bucătăriei, dar ramele ferestrelor pot transforma total această încăpere. Rama în sine, stinghiuțele care fixează geamul şi chitul pot avea o mulţime de culori, transformând bucătăria ta într-un spațiu original, plin de farmec.

O ramă neagră poate da stropul de curaj în alegerea culorilor desingnului bucătăriei pentru cei care nu se simt confortabil cu alegerea unor culori prea vii pentru pereţi.


Rama neagră încadrează imaginea care se vede pe fereastră, integrând-o în cea a bucătăriei.

Rama neagra fereastra bucătărie

O ramă neagră, din lemn masiv oferă eleganţă ferestrei. O astfel de ramă este ideală pentru bucătăriile amenajate în stil rustic. Pentru un impact vizual mai puternic, puteți asorta rama neagră cu o chiuveta neagră din granit și o baterie neagră. 


În cazul în care aţi optat pentru pereţi deschişi la culoare şi mobilier în culori terne, puteţi foloşi ramele negre pentru a da personalitate spaţiului. 

Rama neagra fereastra bucătărie
Rama neagra fereastra bucătărie

O ramă galbenă, roşie, albastră sau verde poate înveseli  total atmosfera, dând un aer jucăuş bucătăriei şi ducându-ne cu gândul la vacanţă.

Rama galbena fereastra bucătărie

Rama rosie fereastra bucătărie

Rama fereastra bucătărie

Rama verde fereastra bucătărie v

Rama albastra fereastra bucătărie


Rama albă din lemn, luminează întreaga bucătărie şi se potriveşte armonios cu mobilierul acesteia, chiar dacă este vorba despre unul de tip modern sau despre unul clasic.


Rama alba fereastra bucătărie

Rama alba fereastra bucătărie design

Ramele pot fi din lemn, plastic şi metal, în temă cu celelalte obiecte din bucătărie sau pot deveni puncte de echilibrare a unei imagini prea uniforme. 

rama fereastra metal originala

Rama poate avea texturi diverse, generând senzaţii diverse, de la lemn rașchetat şi lăcuit, la lemn neprelucrat, pentru un aer rustic, metal rece sau plastic.

La alegerea ramei ţineţi cont şi de mărimea ferestrei şi încercaţi să alegeţi culorile în funcţie de cât de luminoasâ este bucătăria, albul şi galbenul fiind potrivite pentru spaţii mici, mai întunecoase.

Mai multe articole cu idei de amenajare pentru bucătărie: 
Tendinte de design în bucătăria anului 2017,
Design Și Funcționalitate În Bucătărie Cu Chiuvetele Încastrate


CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment