Hote colorate - o soluție pentru bucătării retro sau rustice




Două noi modele de hote retro colorate au fost lansate de FRANKE pentru a aduce un strop de culoare bucătăriilor în stil rustic sau retro

Bucatariile rustice sunt restrictive din perspectiva design-ului. Culori pastelate, materiale naturale, deseori incompatibile cu electrocasnicele pe care le găsești în magazine. Iar lucrurile devin și mai complicate dacă dorești o pată de culoare.

Vrei să adaugi o pată de culoare în bucătărie, încadrând în același timp toate elementele într-un context retro sau rustic? Noile modele de hote Franke Country FCO 70 vin în ajutorul tău.

Ei bine, Franke reușește să vină cu o soluție. Dacă ai o bucătărie spațioasă, poți folosi o hotă Country pentru a aduce o notă de personalitate și culoare bucătăriei tale. Culorile (beige deschis, cupru și negru) sunt un accent binevenit, care se potrivesc în combinație cu materialele naturale, dar suficient de discrete pentru a nu afecta ansamblul designului interior. În plus, se pot asorta foarte bine cu baterii retro de bucătărie sau cu chiuvete farmhouse, iar liniile minimaliste ale hotei nu vor intra în conflict cu rigorile unui spațiu cu accente rustice sau scandinave.

Recircularea aerului îți oferă libertatea de a fi creativ

După cum știi, hotele te scapă de mirosurile nedorite din bucătărie. Însă pe lângă sistemul clasic, care presupune evacuarea aburului și mirosurile gătitului în exterior, hota Franke vine cu ceva nou. Ai posibilitatea de recirculare a aerului dacă adaugi un filtru cu cărbune.

Cu alte cuvinte, poți monta hota retro cu filtru de carbon (și implicit spațiul de gătit) oriunde în bucătărie, fără să depinzi de legătura cu un tub de evacuare sau vreun perete exterior. Sigur, asta îți oferă libertatea de a fi creativ :) Dar cum reușește hota să elimine mirosurile neplăcute? Este cu adevărat eficientă?

Folosind modul de recirculare, aerul este capturat și trecut prin filtrul de carbon, redându-l apoi ozonat în interiorul bucătăriei. Filtrele cu carbon sunt cele mai utilizate datorită capacității ridicate de reținere a grăsimilor și a mirosurilor neplăcute. Acest tip de filtre necesită înlocuirea regulată la 2 - 3 luni, în funcție de timpul de folosire al hotei.

Să aruncăm o privire la caracteristicile hotei

Știm că schimbarea și curățarea filtrelor reprezintă o activitate care necesită mult efort și timp. De aceea, în plus față de filtrele de carbon care poti fi adăugate, hota Franke Country este echipată cu filtre casetate din aluminiu pentru a-ți fi mai ușor să cureți murdăria într-un timp scurt. Care este procesul? Ei bine, le poți spăla în mașina de spălat vase sau le poți pune în apă fierbinte împreună cu puțin detergent de vase, iar după 10 minute le poți curăța cu un burete delicat, urmând ca la final să le clătești. 

Cu siguranță vrei să îți desfășori activitățile din casă fără a fi întrerupt de zgomotul creat de hotă. Uite încă un beneficiu al noului model. Poți dormi, citi sau să faci orice îți dorești fără ca hota să îți distragă atenția, datorită nivelului maxim de zgomot de 66 decibeli care poate fi comparat cu zgomotul produs de muzica de fundal sau de conversația dintr-un restaurant.

Un alt avantaj este că hota este prevăzută cu iluminare LED pentru ca lumina care se răsfrânge asupra zonei de gătit să fie uniformă. În plus, acest tip de iluminare te ajută să reduci consumul de energie electrică, iar lumina generată de LED-uri este asemănătoare cu lumina naturală.

Așa cum bine știm, în zilele noastre se pune tot mai mult accentul pe reducerea consumului de energie. Tocmai de aceea acestă hotă face parte din clasa energetică B și are un consum mediu.

Culori potrivite oricărei bucătării

Hota decorativă Franke Country este disponibilă pe Evivo.ro în 3 culori: beige deschis, cupru și negru, pentru a se face remarcată în cât mai multe tipuri de decor.
Hote colorate Franke Country
Hotă Franke Country cu recirculare


Dimensiuni hota Franke Country
Dimensiuni hota Franke Country


Bucătăria ta nu dispune de prea mult spațiu însă îți dorești să aibă un aspect vizual plăcut? Soluția potrivită vine odată cu cel de-al doilea model de hota - Franke Smart Deco FSMD 508 care are un design minimalist și dimensiuni reduse.


Detaliile tehnice sunt importante în alegerea unui model de hotă, așa că hai să aruncăm o privire la specificațiile hotei Franke Smart Deco.

Dacă îți dorești o hotă care să aibă cel mai mic consum de energie electrică - clasa energetică A - , atunci aceasta este cea mai bună alegere. Tot pentru a reduce consumul excesiv de energie, intensitatea cu care funcționează hota retro cu recirculare poate fi reglată în funcție de necesarul de moment cu ajutorul celor 3 trepte de viteză cu care este prevăzută.

La fel ca în cazul hotelor Franke Country, hota Franke Smart Deco este echipată cu iluminare LED. Acest aspect îți va aduce beneficii pe plan economic (costurile facturilor de energie electrică vor fi semnificativ mai reduse), moral (vei fi fericit să știi că faci mai puțin rău mediului) și din punct de vedere al timpului (LED-urile au o durată de funcționare de circa 15 ani, de aceea nu trebuie să te mai îngrijorezi cu privire la înlocuirea acestora).

Hota decorativă Franke Smart Deco este disponibilă pe Evivo. În 7 culori: alb, albastru, gri, negru, roz și verde și poate fi încadrată la fel de ușor în bucătăriile cu design modern, retro sau scandinav.



Hote colorate Franke Smart Deco
Hotă Franke Smart Deco



Dimensiuni hota Franke Smart Deco
Dimensiuni hotă Franke Smart Deco



CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment