Interioare inspirate | Bucatarii cu accente rustice


Există bucătării care excelează prin designul modern, suprafețe lucioase, simetrie, minimalism. Și există bucătăriile country-style, care te trimit cu gândul în trecut, au istorie, te invită înăuntru și te primesc cu căldură. 

Ambientul lor deschis, funcțional, perfect adaptat nevoilor unei adevărate gospodării și unei familii, toate acestea fac ca o bucătărie rustic-modernă să fie printre cele mai confortabile și primitoare încăperi din locuință.

Elementele definitorii ale acestui tip de design sunt: 

 • chiuvetele de bucătărie”farmhouse” - adânci, încăpătoare, stil bazin, de obicei cu partea frontală expusă, din granit compozit, piatră naturală, ciment sau emailate.

  •  panouri din lambriu, vopsite în nuanțe deschise, naturale sau doar lăcuit. Se pot aplica atât pe pereți, cât și pe mobilă, aducând un plus de căldură prin designul rustic, tradițional.  • Rafturile deschise sau open shelving. Dacă, totuși, preferați ceva mai ”intim”, puteți alege cabinete de bucătărie cu uși, dar cu geam transparent (ca în imaginile de mai sus) sau cu vitralii.
  Iată câteva ambiente complete, pentru inspirație:
  Rustice și confortabile, bucătăriile stil country au un aspect natural și atemporal. Podelele din lemn, baterii sanitare din alamă sau bronz, cu aspect retro, mobilier noduros de pin, decorațiuni și accesorii antichizate... toate contribuie la crearea unei atmosfere relaxate, casual, specifice vieții la țară.
  CONVERSATION

  2 comments:

  1. Detalii despre chiuvetele farmhouse unde le pot gasi si cat costa?va rog

   ReplyDelete
   Replies
   1. Buna ziua, gasiti detalii complete aici - https://www.evivo.ro/catalogsearch/result/?q=farmhouse. Culoarea alba este disponibila pe stoc, celelalte culori sunt disponibile numai la comanda.

    Delete