Chiuveta Din Granit Compozit In Bucatarie - 7 Argumente Decisive

Chiuveta granit compozit bucatarie Farmhouse Marmorin RUBID alb

Proiectarea și amenajarea bucătăriei poate fi o provocare interesantă, o experiență la finalul căreia ne dorim să obținem un spațiu plăcut, omogen și funcțional. Fiecare etapă a procesului de proiectare, de la tipul materialului pentru pardoseală la culoarea mobilierului sau alegerea electrocasnicelor, ne confruntă cu un nou set de alegeri. Pentru ca rezultatul să fie cel dorit, aceste decizii trebuie luate în mod informat.

Una dintre cele mai importante decizii pe care le avem de luat în amenajarea bucătăriei este alegerea chiuvetei. Aici este locul unde începe și se termină gătitul fiecărei mese, este una dintre piesele centrale ale oricărei bucătării.


Chiuveta granit compozit bucatarie Farmhouse Marmorin BATEA alb negru

Ce este granitul compozit?


Granitul compozit este un amestec unic de materiale, proiectat special pentru producția chiuvetelor turnate. Materialul primar este cuarțul pur și natural, care conferă duritate de excepție și rezistență în timp, împreună cu rășinile sintetice dedicate și compușii suplimentari de rafinare.
O chiuvetă din granit compozit este una dintre investițiile pe care vă veți bucura că ați făcut-o. De ce? Iată câteva dintre argumentele care susțin această afirmație:

1. Rezistența la deteriorare
Beneficii si proprietati chiuvete granit compozit Marmorin

Chiuvetele din granit compozit nu sunt ușor de deteriorat. Ele rezistă loviturilor și zgârieturilor rezultate din utilizarea zilnică obișnuită.

2. Rezistența la temperaturi înalte
Beneficii si proprietati chiuvete granit compozit Marmorin

Este bine de știut faptul că chiuvetele din granit compozit sunt testate pentru a rezista la temperaturi până la 280℃
fără ardere, topire sau decolorare. Puteți transfera o oală de pe aragaz sau o tavă din cuptor direct la chiuvetă fără griji.

3. Paleta de culori

Paleta culori chiuvete granit compozit Marmorin

Spre deosebire de alte tipuri de chiuvete, cele din granit compozit sunt ușor de încadrat în bucătărie, indiferent de nuanțele mobilierului sau electrocasnicelor. Și aceasta deoarece sunt disponibile într-o multitudine de culori, de la tonuri reci la nuanțe calde sau pastel.

Chiuveta granit compozit bucatarie Farmhouse Marmorin HALIT alb


4. Diversitatea formelor

Cu toții știm că bucătăriile pot fi foarte diferite chiar și în același bloc de apartamente. Spațul interior este influențat de numeroși factori, iar necesitățile, preferințele și limitările sunt specifice fiecărui utilizator.

Chiuveta granit compozit rotunda bucatarie Marmorin - diverse culori


Pornind de la aceste premize și de la proprietățile fizice și chimice ale acestui material, producătorii de chiuvete din granit compozit au dezvoltat o varietate de volume, cu multiple configurații, stiluri de design (modern, Farmhouse, Highrise, etc.), tipuri de montaj și forme (rotunde, pătrate, dreptunghiulare, trapezoidale, de colț).
Chiuveta granit compozit montaj pe colt bucatarie Marmorin DEBRA maro chocolate


5. Igiena

Suprafața perfect netedă și o structură uniformă, compactă a chiuvetelor din granit compozit asigură un nivel ridicat de igienă și ușurează curățarea.
Stratul antibacterian BioCote® folosește o tehnologie inovatoare cu ioni de argint, ce sporește siguranța microbiologică, asigurând o suprafață neporoasă, perfect igienică. Acest strat este o barieră împotriva germenilor, mucegaiurilor și bacteriilor, eliminând totodată mirosurile alimentare persistente și depunerile de calcar. Aflați mai multe informații despre tehnologia BioCote®.

6. Întreținerea

Spre deosebire de o chiuvetă din granit pur sau piatră care au nevoie de sigilare periodică, cea din granit compozit nu necesită cheltuieli de întreținere ulterioare.
Pulberile abrazive, soluțiile pe bază de înălbitor, amoniac și caustice nu trebuiesc utilizate pentru curățarea chiuvetelor de bucătărie din granit compozit. Acestea vor mătui sau chiar zgâria suprafața. Este recomandabil să citiți instrucțiunile furnizate de producător pentru o curățare corespunzătoare.

7. Instalarea

Chiuvetele din granit compozit sunt livrate cu toate componentele necesare instalării. Instalarea este destul de simplă: în cele mai multe cazuri, poate fi finalizată în aproximativ 30 de minute fără ajutor profesional.

Cu 10 ani garanție și un design perfect adaptat cerințelor actuale, chiuveta din granit compozit se va dovedi o investiție de care vă veți bucura, cu siguranță, pe termen lung.






V-ar mai putea interesa:

Cum alegem bateria sanitară pentru bucătărie?

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment