Scaunele de bucătărie - elemente de focus în designul interior

Scaunele de bucătărie sunt comode, se potrivesc cu restul mobilierului, aduc o schimbare în spațiul în care petrecem atât de mult timp gătind și stând la povești cu familia și prietenii, sau pur și simplu sunt atât de drăguțe încât trebuie să le cumpărăm.


Oricare ar fi motivul pentru care alegem un anume model, scaunele de bucătărie fac parte din elementele de bază ale designului bucătăriei. Fie că sunt scaune din lemn, plastic sau metal, putem îmbina culorile, designul, textura, înălțimea, materialele și detaliile astfel încât să ne creăm propriul stil. La aceeași masă pot sta scaune identice sau scaune cu forme sau culori diferite.







Când cumpărați scaune de lemn, întoarceți-le cu picioarele în sus și verificați din ce lemn sunt realizate, cât de solid este sistemul de prindere a picioarelor și de securizare a colțurilor cadrului de rezistență. Unele scaune din lemn au stinghii care leagă picioarele scaunului și care sunt așezate paralel cu podeaua. Acestea le dau extra rezistență permițându-le să facă față multor încercări.




Dintre cele mai durabile esențe fac parte lemnul de stejar, mesteacăn și arțar. Căutați să fie etichetat Fairtrade.


Pentru un look modern se pot folosi scaune metalice, cu design îndrăzneț.




Uneori, îmbinarea unor elemente precum o bancă de lemn și a mai multor scaune negre poate crea o imagine inedită în bucătărie.



Dacă doriți să eliberați spațiul după ce serviți masa, scaunele pliante sunt soluția potrivită.







CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment