Iluminatul cu senzor într-o bucătărie mică

Aplica cu senzor bucatarie

Atunci când spațiul disponibil din bucătăria ta este limitat, și activitățile precum gătitul, spălatul vaselor sau pregătirea mesei, se desfășoară într-un spațiu restrâns. Tot datorită spațiului mărginit, locul de luat masa va fi amenajat într-o altă încăpere, ceea ce presupune mutatul veselei si a mâncării dintr-un loc în altul, situație în care aprinderea și stingerea luminii devine complicată. Acest lucru face posibilă instalarea unui sistem de iluminat cu senzor de mișcare, care va aduce o serie de avantaje la care nici nu te-ai așteptat.


Corpurile de iluminat cu senzor de mișcare te scapă de aprinderea manuală a luminii și ajută la economisirea energiei electrice, eliminând riscul de a uita lumina aprinsă. Lămpile, plafonierele sau aplicele de bucătărie cu senzor de mișcare au acum un design modern, ascunzând discret un senzor de mișcare performant.

Aplica cu senzor bucatarie
Plafoniera cu senzor bucatarie
Plafoniera cu senzor bucatarie

Ca să te poți bucura din plin de beneficiile senzorului de mișcare în bucătărie, este recomandat să optezi pentru o lampă cu senzor performant HF (înaltă frecvență), cu o rază mare de acoperire, între 3 si 8 metri, și unghi de detecție de 360°. Acesta acționează aprinderea automată a luminii la detecție de mișcare și o stinge după perioada de timp setată, în funcție de preferințe.

Senzorul de mișcare HF nu este vizibil la exterior, fiind integrat în interiorul lămpii. Noile lămpi cu senzor de mișcare au un design modern, discret, putând fi încadrate cu ușurință în stilul bucătăriei tale.

https://www.steinelshop.ro/lampi-cu-senzor/lampi-cu-senzor-de-miscare-pentru-interior.html

Aceste lămpi moderne cu senzor de mișcare dispun de reglaje multiple, ceea ce ajută la instalarea lor în bucătărie. De exemplu, pentru a evita stingerea luminii în timpul mesei sau a activităților care nu necesită mișcări foarte ample, este recomandat ca timpul de stingere al luminii să fie setat pe intervalul maxim, de 15 minute.

Montajul acestor lămpi cu senzor de mișcare este cât se poate de simplu, asemenea unor lămpi normale.

Aplicele și plafonierele cu senzor de mișcare pot fi foarte utile și în spațiile mici de depozitare ale bucătăriei, precum cămara. Aici, timpul de stingere al luminii poate fi setat la un interval mai mic, nefiind nevoie de lumină continuă. Astfel, economisiți energie și sporiți nivelul de confort, lumina aprinzându-se singură, doar atunci când e nevoie.

iluminat cu senzor camara

Dacă v-ați convins de avantajele folosirii unei lămpi cu senzor de mișcare în bucătărie, recomandarea noastră este de a achiziționa una din lămpile cu senzor de mișcare Steinel Germania. 

Surse foto: Pinterest


CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment