HighRise - Noile chiuvete de bucatarie din granit compozit

Când ne aflăm în căutarea chiuvetei perfecte pentru bucătăria noastră, o simplă vizită prin magazine nu este de ajuns. 

Pătrate, rotunde, dreptunghiulare sau ovale. Cu sau fără picurător. Cu design modern sau retro. Cu montaj pe blat, la nivel cu blatul, sub blat sau pe mască. Cu una sau două cuve. Modelul și caracteristicile chiuvetei pot fi foarte diferite, în funcție de spațiul disponibil și de locul exact unde dorim să montăm chiuveta (pentru că unele pot fi montate pe colț), de tipul de montaj, de designul ales pentru bucătărie și chiar de numărul membrilor familiei. Iar spre deosebire de cele din inox, chiuvetele din granit compozit ne oferă o paletă cromatică amplă, de la nuanțe naturale, calde la culori tari, cu personalitate.

De această dată, vom pune accent pe aspectul estetic. După stilul Farmhouse, cu puternice influențe retro-country, vă vom prezenta o nouă tendință de design interior pentru amenajarea unei bucătării high-end: chiuveta din granit HighRise.

Marginile înălțate specifice acestei chiuvete de bucătărie sunt inspirate de clădirile HighRise (zgârie-nori) contemporane. Designul vertical atrage și devine irezistibil din punct de vedere estetic în orice bucătărie modernă ori minimală.
Un monobloc cu design compact și linii clare, ce garantează funcționalitate și ergonomie chiar și celor mai pretențioși utilizatori.
Datorită muchiilor ridicate considerabil deasupra blatului, rezultă o cuvă de dimensiuni generoase, amplă, cu o capacitate potrivită pentru vase mari. Mai puțini stropi de apă pe blat, mai mult confort în utilizare.


Chiuveta moderna din granit compozit Marmorin OLWIN cu design HighRise
Chiuvete granit compozit OLWIN - design HighRise


Chiuveta de bucătărie HighRise Marmorin OLWIN


va aduce un design simplu, minimalist și precis într-o
bucătărie spațioasă, profesională.

Disponibilă în 2 configurații: 1 cuvă și 1,5 cuve, fără picurător, chiuveta din granit compozit Olwin este prevăzută cu o margine înălțată cu 6 cm față de nivelul blatului, rezultând astfel o cuvă cu adâncime totală generoasă: 21,5 cm.

Pasionații de gătit se vor bucura de spațiu și libertate de desfășurare, în timp ce iubitorii frumosului vor fi încântați vizual. Centrul activităților în bucătărie, proiectat cu atenție pentru funcționalitate, dar și cu pasiune pentru design.


Chiuveta moderna din granit compozit Marmorin OLWIN cu design HighRise




Chiuveta moderna din granit compozit Marmorin OPAL cu design HighRise
Chiuveta granit compozit OPAL - design HighRise

Chiuveta de bucătărie HighRise Marmorin OPAL

Dedicată interioarelor spațioase, este expresia funcționalității liniilor fluide. Acest model este perfect pentru insule de bucătărie sau bucătării în culori naturale, luminoase.

2 cuve de dimensiuni diferite, un picurător în plan ușor înclinat (pentru scurgerea eficientă a apei), margine înălțată cu 8 cm deasupra blatului și o adâncime totală a cuvei de 27cm. Probabil, cea mai adâncă chiuvetă de bucătărie disponibilă pe piață, proiectată respectând principiile ergonomice și cu grijă pentru confortul utilizatorului.

Chiuveta moderna din granit compozit Marmorin OPAL cu design HighRise






Chiuvetele HighRise nu sunt prevăzute cu orificiu pentru montajul bateriei de bucătărie, astfel încât aceasta se va monta pe blat. O baterie cu „gât de lebădă”, una cu pipă extra-înaltă sau cu duș extractibil sunt perfecte pentru un ansamblu perfect funcțional.


Magranit, material patentat

Alături de designul deosebit al produselor cu care ne-a obișnuit Marmorin, un alt aspect care ne surprinde plăcut este robustețea și caracteristicile materialului.
Chiuvetele Marmorin sunt confecționate din Magranit, un material compozit pe bază de granit și cuarț cu o duritate excepțională (70-75 Grade conform testului Barcol).
Pentru a spori igiena și siguranța microbiologică, toate chiuvetele de bucătărie Marmorin sunt prevăzute cu un strat de protecție BioCote®.
Un alt avantaj al acestui material acela că suprafața sa este perfect netedă, fără pori (pore-free), rezultând un produs final foarte ușor de curățat.

Proprietatile si beneficiile chiuvetelor din granit compozit Marmorin
Proprietatile materialului Magranit



Datorită designului deosebit și varietății de culori disponibile, Chiuvetele Marmorin OPAL și OLWIN se execută la cererea și conform preferințelor cromatice ale clientului. Echipa de designeri premiati la evenimente de renume precum Red Dot Design Award sau Łódź Design Festival îsi exprimă talentul si profesionalismul în volumele și geometria modernă a chiuvetelor din această colecție. Proiectarea impecabilă și construcția perfectă echilibrează inspirat esteticul, igiena, siguranța și plăcerea în utilizare.

Te-ar putea interesa și:

Tendințe de design în bucătăria anului 2017

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment