Accente vesele și accesorii funcționale pentru bucataria moderna

Profesionala, functionala, moderna sau retro, bucataria noastra are nevoie de accesorii. Iar cand acestea au si o poveste, gatitul devine parca mai distractiv.


Textilele pentru bucatarie pastelate, vesele vor anima atmosfera și vor fi de un real ajutor atunci cand pregatiti masa. Si un cadou inspirat pentru orice pasionat de gatit.

Sorturi pentru gatit, manusi si servete termice pentru vase fierbinti, servete de masa, genti de cumparaturi, toate sunt accesorii textile utile, care isi servesc scopul in bucataria de azi. Culorile vibrante, pattern-urile originale si povestea din spatele designului finlandez deosebit sunt atributele care le deosebesc si le fac speciale.
Argumentele aduse in favoarea alegerii obiectelor de design pentru decorul casei sunt mai mult decat pertinente, in special atunci cand dorim un produs special, original si de calitate:
”Fiecare obiect – fie el un scaun, o vaza, o fata de perna sau o manusa de bucatarie – realizat de un designer are in el sute de ore de documentare, studii de culoare, textura si forma. Fiecare detaliu trebuie să fie perfect, fiecare colt si fiecare curbura aduc un avantaj, fie el estetic sau functional, iar orice eroare de proiectare se resimte la utilizatorul final, adica tu. Ei nu produc obiecte si accesorii pentru a le vinde in masa ci pentru ca tu sa te bucuri cat mai mult de produs, iar experienta utilizarii lui sa nu iti aduca niciun inconvenient.” ...mai mult


Iata cateva dintre colectiile de accesorii textile pentru bucatarie disponibile pe Patratecolorate.ro:


Colectia ELEFANTTI
Negru intens si o turma de elefanti simpatici. Creati de Laina Koskela in 1969, elefantii iti vor pune un zambet pe buze de fiecare data cand intri in bucatarie.

Colectia ELEFANTTI - manusa de bucatarie, servet termic, sort de bucatarie


Colectia MOOMIN
Designul produselor din aceasta colectie a fost realizat in acord cu grafica originala realizata de Tove Jansson, sub licenta ©Moomin Characters™. Cine sunt ei, cu ce se ocupa, dar mai ales care sunt caracteristicile care ii definesc, afli aici.

Colectia MOOMIN - manusi de bucatarie, servete termice, sorturi de bucatarie


Colectia VISA 
Ramurele si frunze verzi pe un fundal alb imaculat aduc adierea si primele raze ale primaverii in bucataria noastra.

Colectia VISA - servet de masa, servet termic, manusa si sort bucatarie


Colectia MARTHA
Textilele de bucatarie din aceasta colectie au adunat toate fructele padurii, pentru a-ti incanta simturile in orice perioada a anului.

Colectia MARTHA - servet termic, sort si manusa bucatarie, geanta cumparaturi


Colectia AALTO
Grafica textilelor de bucătărie Aalto a fost realizata de Eine Lepistö in 1977. In finlandeza, „Aalto” inseamna val, iar designul este inspirat de eterna si misterioasa miscare a valurilor marii. Mixul de alb cu diferitele nuante de albastru este o combinatie proaspata si atemporala.

Colectia AALTO - servet termic, manusa si sort bucatarie


Colectia CORONNA
In 1958, Aini Vaari a creat grafica colectiei de textile Coronna, grafica ce surpinde si azi prin simplitate si eleganta. Subtilitatea retro a textilelor de bucatarie si combinatia geometrica de alb si negru reflecta frumusetea designului in micile obiecte folosite zi de zi.

Colectia CORONNA - servete de masa, servet termic, manusa si sort bucatarie


Pentru bucuria ta zilnica sau pentru un cadou inspirat, recomandam shopping-ul moderat de pe Patratecolorate.ro!

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment